De tar våra jobb, de får massa pengar från staten utan att röra ett finger, de får fina boenden utan att behöva stå i kö, de umgås bara med de sina, de våldtar våra kvinnor, de ökar drogandeln.. 
Hörni, börjar inte detta bli redigt uttjatat? Det är 2014 och man pratar fortfarande om invdrare som om de vore någonting annat än människor. Jag såg nyss något inslag på tv där en äldre man beklagade sig över hur Sverige inte längre är "svenskt". Vad är svenskt? Och egentligen, när var Sverige helt svenskt sist?  
Jobben de "tar" är de jobben som inte vi svenskar vill ha, sånna jobb där de har mer kunskap. Självklart ska den som kan jobbet bäst få det, eller hur? Spelar det då någon roll om han eller hon är svart eller vit, pratar svenska eller har lockigt hår? 
Och vad gäller pengar och bidrag - Tror ni de lever på miljonbelopp i fina villor vid kusten? På det stora hela får de pengar för att studera svenska, alltså gå i skolan - Precis som oss svenskar. Eller en lön för att de jobbar, precis som oss svenskar. Inte sitter de hemma och tittar i taket när pengarna ramlar in på kontot heller, det säger väl egentligen sig självt? Och visst får de hjälp med bostäder, precis som vi svenskar kan få om det behövs. 
Och det här med brottsligheten är det som stör mig mest! En man från Somalia våldtar en kvinna och hela landet är våldtäcktsmän? Samtidigt våldtar och misshandlar fem svenska män en kvinna näst intill obemärkt? Är det inte sjukt? 
 
Vet du att dina skor är gjorda i Paris? Leksakerna dina barn fick i julklapp är gjorda i Kina, pizzan du gärna vill ha en bakis-söndag har sitt ursprung i Italien, spriten är direktimporterad från Ryssland, den dyra mattan du har i vardagsrummet är vävd i Peru, datorn kommer från USA och mannen som opererade din pappas hjärta och räddade hans liv är ursprungligen från Tyskland.. Vet du det? 
 
Borde en människa bli dömd av färgen på dennes hud? Är du med blåa ögon något bättre än hon med stora bruna, nästan svarta, är? Är du bättre på allt enbart för att ditt hår är långt, rakt och nästan vitt? Är han med stort, mörkt, lockigt hår på något sätt sämre än dig? Jag skulle med handen på hjärtat säga att du som tror att du är bättre än någon annan människa är sämst av dem alla! 
Det är de trångsynta, stängda, omedvetna människorna som gör att världen ser ut som den gör. Det är de som är grunden till rasismen som tyvärr härjar i Sverige. 
Bara för att du råkar var född i Sverige och aldrig har klivit utanför dess gränser, har du rätten att se ner på en annan människa som kommit hit för att varje dag slippa oroa sig över vare sig de överlever eller inte? 
När du planerar dina semesterveckor, bara längtar du inte efter att få lämna Sverige och lägga dig på en strand nånstans i Thailand? Tänk om du när du kommit dit var sämre än alla andra? Tänk om du blev mottagen med mutter och sura miner? 
 
All I can say is - FUCK RACISM. Säg det du med och uppskatta människorna runt om dig, allihop. För det är det vi alla är - Människor! Det är inte vi och dem.. det är alla vi tillsammans, som människor!